Scrolling Lightbox™

Cu până la 9 postere pentru fiecare casetă luminoasă, Scrolling Lightbox™ este instrumentul de promovare perfect în malluri, supermarketuri, evenimente B2B.

Casete luminoase Scrolling Lightbox™

instrumentul perfect de promovare indoor

Detalii tehnice ale casetelor luminoase Scrolling Lightbox

Casetele sunt confectionate din materiale superioare calitativ ceea ce le confera un design atractiv, placut si foarte modern. Caseta precum si rama detasabila sunt din aluminiu, iar piesele de imbinare sunt din material plastic foarte rezistent. Casetele pot fi amplasate pe un picior, in pozitie verticala(portrait) sau in pozitie orizontala(ladscape).

scrolling_simple

Foarte fiabile şi funcţionale

La interior casetele sunt prevazute cu doua motoare care antreneaza doi tamburi cilindrici prin intermediul unor transmisii curele - roti dintate. Antrenarea motoarelor se face de o placa electronica de baza, care comanda miscarea afiselor in sus, respectiv in jos. Fiecare afis este prevazut cu o folie de aluminiu care se lipeste pe acestea in momentul postarii, folie de alminiu care comanda oprirea afiselor in momentul in care acestea ajung in dreptul senzorilor.

Precizie electronică

Placa electronica de baza impreuna cu sistemul de senzori (3 buc) comanda atit oprirea afisului cit si stationarea lui un timp cuprins intre 2 si 99 secunde. Temporizarea precum si derularea afiselor sus-jos pentru postare se face cu ajutorul unei telecomenzi seriale cu care caseta vine in dotare.

scrolling_simple


Senzori de control

Fiecare senzor comanda stationarea pentru: afisul de sus, afisele intermediare si afisul de jos. Pentru iluminarea din spate a afiselor casetele sunt prevazute cu 4 tuburi de neon de 18 Watt. Puterea totala instalata pe o caseta este de 200Watt iar tensiunea de alimentare este de 220V.
scrolling_simple

Piciorul casetei este asezat pe o talpa dreptunghiulara care asigura stabilitate ansamblului publicitar. Atiti piciorul cit si talpa sunt componente metalice vopsite in cimp electrostatic. Casetele pot fi montate si pe perete renuntindu-se la piciorul detasabil. Ansamblul publicitar este asigurat prin stringerea cu suruburi. Toate componenetele mecanice si electronice descrise mai sus se gasesc in pachetul de livrare al fiecarei casete.

Dimensiuni casetă, afiş, machetă
Dimensiuni exterioare: 0.8 m x 1.2 m (l x H) Dimensiunile piciorului: 9 cm x 60 cm x 78 cm (l x L x H) Dimensiunile posterului: 69.5 cm x 107 cm (l x L) Dimensiunile imaginii: 65 cm x 106 cm (l x H)


scrolling_simple

 

scrolling_simple